Stort udvalg af ekstensions til fornuftige priser


Har man hår, der er umuligt at gro langt, uden at det spalter og knækker? Er man derfor på udkig efter et sted på nettet, hvor man kan få ekstensions af en rigtig god kvalitet, men til en rimelig penge? Hvorfor så ikke klikke ind på Myextensions.dk og få drømmen om et langt, sundt hår opfyldt? Her har man siden 2009 gjort det muligt at handle pakker med hår extensions i den spændende online shop. Udvalget er stort og bredt, og man går yderst sjældent forgæves, uanset hvilken type extension man foretrækker. Alle de produkter, der forhandles i shoppen, er under eget mærke, nemlig “Myextensions – Hair & Care”. Der findes flere typer extensions, så det er vigtigt, at man afdækker sit behov. På den måde får man det resultat, som man ønsker. Der findes ikke noget mere ærgerligt end at bruge penge og tid på at få sit “drømmehår” for til sidst at finde ud af, at det absolut ikke var den løsning, som man ville have.

Det kan derfor anbefales at bruge tid på at se sig om i det store udvalg af extensions, som findes på de virtuelle hylder. Der er virkeligt meget at vælge mellem: clip on/off, cold fusion Loop, cold fusion stick, hot fusion, hår trenser, tape baner – billige extensions i både original hår- og luksus hårkvalitet. Der er naturligvis forskel på de to typer, både i forhold til pris, holdbarhed, behov for pleje, mulighed for at genbruge etc. På siden findes en overskuelig og praktisk oversigt, som man helt sikkert bør læse igennem, inden man træffer en beslutning.

Hvis man ikke har prøvet sig med extensions før, ligger der en fantastisk trin-for-trin billedguide til de forskellige påsætningsmetoder, som nemt og bekvemt viser, hvordan man gør. Skulle man i stedet foretrække at få professionelle til at stå for påsætningen, kan det gøres i salonen i Aalborg. Der kan bookes tider på siden. Hvis man hellere vil ringe eller skrive en e-mail, findes der kontaktoplysninger online.